Ο Αθάνατος


Ονομάζομαι Ressieg Viliads. 
Εγώ είμαι στην ουσία ο κυρίαρχος του κόσμου ή καλύτερα των κόσμων που περιέχονται στο Σύμπαν. Φαινομενικά μοιάζω με έναν φυσιολογικό όμορφο νεαρό άντρα, όπως όταν ήμουν θνητός, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ένα πανίσχυρο αθάνατο ον ηλικίας πολλών δισεκατομμυρίων ετών. Πιθανότατα το γηραιότερο, ισχυρότερο και ταχύτερο ον στο Σύμπαν. Κάτι σαν ''θεός'' αν και στην πραγματικότητα δεν είμαι υπερφυσικός, αναμφίβολα όμως υπεράνθρωπος. 
Στο έτος 2019 είμαι απλά ένας περαστικός επισκέπτης. 
Γεννήθηκα σε ένα ενδεχόμενο μακρινό μέλλον, το 6991. 
Κάποια στιγμή κατάφερα να φτιάξω μια ουσία που δίνει αθανασία, την έλαβα κι έγινα αθάνατος, όπως και απόλυτα άφθαρτος. 
Μετά από λίγο καιρό κάνοντας κάποια πειράματα με τον χωροχρόνο, δημιούργησα μια ακραία συμπαντική ανωμαλία - χρονοπύλη τύπου μαύρη τρύπα όπου έπεσα μέσα, πηγαίνοντας πολλά δισεκατομμύρια χρόνια πίσω στο χρόνο, πριν ακόμη και από το μπιγκ μπανγκ [δεν ήταν η αρχή του σύμπαντος καθώς λένε πολλοί]. Έτσι λοιπόν έμεινα εκεί να διανύω αυτή τη μακρά ''χρονική εξορία'' μου. 
Με την πάροδο πάρα πολλών ετών, δισεκατομμυρίων, ανέπτυξα επίσης σταδιακά [απόρροια από την ουσία που έλαβα] κι άλλες εκπληκτικές δυνάμεις και ικανότητες. Έτσι, εκτός από αθανασία και αφθαρσία, έχω ασύλληπτη υπεράνθρωπη δύναμη, απίστευτη ταχύτητα [μπορώ και κινούμαι πλέον πολύ γρηγορότερα από το φως] καθώς και υπεροξυμμένες αισθήσεις. 
Λόγω του ότι έχω τη δυνατότητα να τρέχω με τόσο μεγάλες ταχύτητες, είμαι στην ουσία μία κινούμενη ζωντανή χρονομηχανή. Μπορώ να μεταβαίνω αστραπιαία κατά βούληση οπουδήποτε στο χωροχρόνο επιθυμώ, οποιαδήποτε στιγμή. 
Ως αποτέλεσμα των παρεμβάσεών μου, μικρότερων ή μεγαλύτερων, κατά τα χρονοταξίδια, αλλάζουν κάθε φορά οι ροές και οι διαδοχές των γεγονότων και τα ενδεχόμενα στο χωροχρόνο, χωρίς όμως εγώ να επηρεάζομαι καθόλου από αυτό, και η ύπαρξή μου και οι δυνάμεις μου να μένουν ανέπαφα ! [δεν ξέρω ακόμη γιατί συμβαίνει αυτό...συμπαντικό παράδοξο, πιθανώς να είναι η ουσία της αθανασίας που πήρα η αιτία του ότι δεν επηρεάζομαι]. 
Έχω σκοπό να μεταβώ κάποια στιγμή σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ανθρωπότητας [δεν έχω αποφασίσει σε ποια ακόμη] όπου θα μείνω εκεί μόνιμα - τουλάχιστον για ένα διάστημα - και θα εγκαθιδρύσω, ορίζοντας και το έτος 0, ένα παγκόσμιο καθεστώς με τα πάντα υπό την εξουσία μου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απρόσμενο ταξίδι...

...